Yhteystiedot

  Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  DailyBoom Oy

  Maria Kyyhkynen
  maria.kyyhkynen@dailyboom.fi

  y-tunnus 3168884-8

  Maria Kyyhkynen

  Maria Kyyhkynen

  Olen perustanut DailyBoomin edistämään, tukemaan ja kehittämään kokonaisvaltaista hyvinvointia, aina yksilötasolta työyhteisöjen hyvinvointiin ja kehittämiseen. Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus esimies- ja johtotehtävistä, joissa olen työskennellyt yli 15 vuotta.

  Kaikessa tekemisessäni on työhyvinvointi, yhdessä menestyminen ja tuloksellinen tekeminen ollut tärkeää. Kaiken lähtökohtana on kuitenkin aina ollut hyvinvointi, jota ilman ei pystytä rakentaman, kehittämään ja saavuttamaan tavoitteita, olivatpa ne sitten henkilökohtaisia tai yrityksen tavoitteita.

  Olen vuosien ajan kehittänyt omaa osaamistani monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla, jotta pystyn tukemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Olen koulutustaustaltani mm. kauppatieteiden maisteri, meditointi- ja rentoutusohjaaja, RTT Hypnoterapist practitioner, NLP Master practitioner ja funktionaaliseen lääketieteeseen erikoistunut ravintovalmentaja. Tuen sinua matkallasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja menestystä. Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus, jolla saavutat tavoitteesi.

  Toivottavasti nähdään pian,

  Maria