Ravintovalmennus

Tervetuloa ravintovalmennukseen, jonka avulla voit lisätä energisyyttä ja elämäniloa sekä parantaa vastustuskykyä, hormonaalista tasapainoa ja terveyttäsi kokonaisvaltaisesti.

Olen erikoistunut funktionaalisen lääketieteen ravintovalmennukseen, jossa asiakasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Ravinnon merkitys kehomme hyvinvoinnille ja siten jokapäiväiseen elämäämme on todella suuri. Ravinnolla vaikutamme suoraan elimistömme biokemiaan ja siten koko kehomme toimintaan.

Koska olemme kaikki yksilöitä, eri elämäntilanteissa ja eri historialla sekä tavoitteilla, poikkeaa meille parhaiten sopiva ruokavaliokin toisistaan. Maailmasta löytyy erilaisia dieettejä, vaikka vuoden jokaiselle päivälle eikä ole yhtä oikeaa tapaa syödä oikein. Tärkeintä on löytää Sinulle sopiva yksilöllinen ruokavalio, joka tukee tässä hetkessä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Energiaa, Terveyttä & Hyvinvointia ravinnosta

Miten?

Ravintovalmennus alkaa jo ennen tapaamistamme. Pyydän sinua täyttämään perustietolomakkeen, oirekyselyn ja ruokapäiväkirjan, jotka auttavat minua valmistautumisessa tapaamiseemme. Ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan noin kaksi tuntia, jossa kartoitamme tavoitteesi ja toiveesi. Teemme yhdessä kokonaisvaltaisen kartoituksen terveydentilanteestasi. Nykyhetken lisäksi on tärkeää käydä läpi historiaasi ja tekijöitä, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet terveyteesi elämäsi aikana. Kartoituksen avulla saan luotua juuri sinulle sopivan yksilöllisen kokonaisuuden.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen on hyvä nähdä 2 – 3 kertaa, jotta pystyn tukemaan sinua matkalla kohti parempaa terveyttä. Seuranta käynneillä kartoitamme tapahtuneita muutoksia ja teemme tarvittavia muutoksia ruokavalioosi.

Kenelle?

Ravintovalmennus on sinulle, joka haluat tukea terveyttäsi ravinnon avulla. Haluat edistää hyvinvointiasi & elää mahdollisimman pitkään terveenä. Ravintovalmennuksen avulla voidaan mm.

  • Ennaltaehkäistä ja hoitaa sairauksia
  • Parantaa suoliston kuntoa
  • Parantaa ihosi kuntoa
  • Lisätä mielesi virkeyttä ja keskittymiskykyä
  • Parantaa mielialaasi
  • Helpottaa nivelten oireita
  • Tukea painonhallinnassa